Personvern

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Boostcom AS samler inn og bruker personopplysninger fra brukere på boostcom.no.

Informasjonskapsler (Cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) , og ved å bruke boostcom.no samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

Informasjonskapsler er en tekststreng som blir lagret i nettleserens internminne på din PC eller mobile enhet, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet når du besøker boostcom.no. Dette er en standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter.

Boostcom AS har som mål å behandle personopplysninger med respekt og forsiktighet. Dersom du ikke ønsker å tillate bruk av informasjonskapsler, kan du sørge for dette ved å endre innstillingene i nettleseren eller på enheten din. Merk at å endre innstillingene kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

Tredjeparter

Tredjeparts leverandører, bl.a. Google, Facebook og Doubleclick, bruker også informasjonskapsler og anonyme identifikatorer på boostcom.no til å vise annonser basert på dine besøk på denne og andre nettsteder. Boostcom.no benytter seg av remarketing, målrettet markedsføring på demografi og lokasjon og andre typer interessebasert markedsføring gjennom Facebook, Google AdWords og Google Analytics.

Dersom du ikke ønsker dette kan du i tilknytning til våre annonser på Facebook klikke alternativet «Hvorfor ser jeg dette?» og «Skjul alt fra denne annonsøren».

Du kan velge bort informasjonskapsler fra Google ved å gå til Googles Annonseinnstillinger.

Dersom du ikke ønsker å sende data til Google Analytics, kan du forhindre dette ved å følge denne linken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/ .

Du kan også lese mer om annonsering med informasjonskapsler og velge bort dette helt for én eller flere tredjepartsleverandører på siden til Network Advertising Initiative.

Personopplysninger og personalisering

Boostcom AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Boostcom AS.
I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten. I tillegg vil Boostcom AS alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

I noen tilfeller videreformidler vi personopplysninger til tredjepart for å kunne gi deg personlig tilpasset og relevant innhold på andre nettsteder.

Andre spørsmål

Boostcom AS ved daglig leder er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor. Skulle du ha ytterligere spørsmål til vår personvernerklæring hører vi gjerne fra deg. Send oss gjerne en e-post på personvern@boostcom.no eller et brev til Boostcom, Postboks 9144 Ilsvika, 7428 TRONDHEIM.

Personvernerklæringen ble sist oppdatert 12. juli 2016.