Om oss

Boostcom er et verdensledende proptech selskap som betjener den globale kjøpesentersektoren med mer enn 100 kjøpesenterkunder. Boostcom har kontorer i Europa (5 lokasjoner), Dubai og Hong Kong, med 60 ansatte. Boostcom støttes av venture- og PE-fond for kontinuerlig å utvikle sin globale markedsposisjon og produktutvikling. Boostcom har hjulpet kjøpesentre med digitale løsninger siden 2004, og er det eneste selskapet som integrerer alle tilgjengelige digitale berøringspunkter i et kjøpesentermiljø i ett datalag - "The Mall Performance Cloud".

Kontakt oss for å se hvordan vi kan hjelpe deg

PETER TONSTAD, CEO

Peter har jobbet med digitale medier siden 1996, og har blant annet 5 års ledererfaring fra Tidal/WiMP/Aspiro, både som CEO, CFO og CCO. Aspiro/TIDAL ble kjøpt av Jay Z og 15 andre verdensledende artister i begynnelsen av 2015. Han har vært CEO for konsulentselskapet Tarantell, internasjonal direktør i Edda Media/Mecom Ltd., CEO for medieovervåkningsselskapet Opoint, direktør for forretningsutvikling i Dagens Næringsliv Nye Medier/NHST, salgsansvarlig Nord Europa for Thomson Financial Intelligence Data (basert i London) og salgsansvarlig for webløsninger i Reuters Norge. Peter har en Bachelor fra BI, og et master of management program innen ”corporate finance”.

CHRIS HART, CFO/COO

Chris startet i Boostcom i januar 2017. Han har tidligere vært CFO for Verisure AS, Tidal og Aspiro AB (notert på den svenske OMX), og har lang erfaring med forretningsstrategi og finans fra roller i London i Specific Media og Eurostar. I tillegg til å ha en sterk økonomibakgrunn og være kvalifisert UK statsautoritert revisor ledet Chris også Business Intelligence (BI) teamet på TIDAL som utviklet komplekse prisvinnende løsninger og plattformer i et av de få ekte big data selskapene i Norge. Hans største suksess hittil var da han ledet strategi og gjennomføring av Tidals globale ekspansjon som til slutt førte til salg av selskapet til Jay Z med en betydelig aksjonærgevinst. Chris har en MA Accounting & Finance fra Leeds Business School, BSc Business Studies fra Manchester Business School og ACMA Qualified UK Charted Management Accountant, CIMA.

KRISTIAN NORDTØMME, CCO

Kristian har vært ansatt i Boostcom konsernet siden 2004, og har de siste 9 årene ledet datterselskapet Boostcom Media, som gjennom fusjon høsten 2015 ble en del av Boostcom. Han har hatt en sentral rolle i utviklingen av lojalitet og kundeklubbkonsepter for kjøpesenter og kjeder i det norske markedet. Kristian har tidligere erfaring Skandinaviske Gruppen hvor han jobbet med utvikling og salg av mediekonsepter for ungdomssegmentet, og har en Bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Handelsshøyskolen BI.

WOJCIECH CZECH, CTO

 

BENTE SOLLID STOREHAUG, STYRELEDER

Adm. dir i ESV Digital, Nordic som leverer datadrevet attribusjon (måling av effekt på tvers av digitale kanaler) og personaliseringsteknologier. Medlem av konsernstyrene i Polaris Media ASA, Cxense ASA, Europris ASA og Eika-Gruppen. Medlem av kulturministeren og næringsministerens næringspolitiske råd samt medlem av Regjeringens ekspertgruppe som vurderer fremtidig finansieringen av NRK. Etablerte Digital Hverdag i 1993, som senere ble børsnotert som Cell Network i Stockholm, som i dag er Bouvet ASA på Oslo Børs.

JON ØYVIND ERIKSEN

Jon Øyvind er investeringsdirektør i det norske statlige venturefondet Investinor. Han er entreprenør med erfaring fra flere ledende teknologi- og mediebedrifter. Med 15 års bakgrunn som CEO har han ledererfaring gjennom de fleste faser, inkludert oppstart, vekst, utvidelse og avviklinger. Jon Øyvind har M. Sc. i bioteknologi fra Norsk teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) og MBA med Distinction fra London Business School.

RUNE RINNAN

Rune er grunnlegger og administrerende direktør i Televenture og Norsk Innovasjonskapital. Televenture ble grunnlagt i 1993 som foretaksforlengelse av Telenor ASA i Norge. Fra 1993 – 2010 administrerte han syv fond (Telenor Venture I - VII). Syv av de tidligere porteføljeselskapene har i dag en omsetning i overkant av 1 milliard NOK. Rune hadde lederstillinger i ABB-gruppen fra 1989-1993, og har en Master i Management.

CHRISTEL BORGE

Christel er CEO for Telenor-eide Dipper, og har jobbet i Telenor siden 2005. Hun har erfaring fra ulike stillinger i konsulentselskapet McKinsey, internettselskapet Cell Network og Schibsted. Christel har også erfaring fra ulike styreverv i f.eks. Startsiden, Telenor Digital og SND Invest. Hun har M. Sc. i datateknologi fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) og MBA fra INSEAD.

GÖRAN LINDÔ

Göran er online direktør i Dustin Group. Han er en leder med lang erfaring av Internasjonal ekspansjon, oppkjøp og integrasjon, prosess og IT forbedring, datadreven kundedialog samt online handel og markedsføring. Han startet i Boston Consulting Group 1997 og deretter drev han eget konsulent selskap, der han var partner i 7 år med fokus på high tech Start-ups og Private Equity klienter. Dustin har siden Göran startet i 2007 vokst fra 3 milliarder sek bare i Sverige, til 8 milliarder i alle de 4 Nordiska land 2015, da selskapet ble notert på Nasdaq Stockholm. Han har en grad i Master of Science i Industrial Engineering & Management.fra Chalmers University of Technology.

ROBERT DESBOROUGH

Robert jobber som konsulent i Dairy Farm Group og “Principal” for Retex Consulting i Bangkok, Thailand. Han har jobbet i flere retailmarkeder i Asia, med erfaring fra retail property fra stillinger innen selskaper som Marks og Spencer, J.Sainsbury´s, Reliance Retail og Tesco. Han er en “real estate proffesional” med en B.A.Hons fokusert på økonomi fra University of Leicester.